Träning och Fotboll igår…

Tjillevippen…

Sverige – Moldavien 2-1 … Som ni förstår har jag just inget att visa i dag, men har flera saker på gång…lite blommor, kort …men de är inte färdiga, var ju lite annat på gång i går… 

Men, jag kan ju tipsa er, som har en Gazelle om ett forum…men ni kanske redan vet om det… BosskutForum där kan man få hjälp, tips och även mallfiler…snabba svar på frågor, de har också en Blogg, med veckans mallfil…jag har laddat hem den här veckans fil, en fin liten box…som jag tänkte göra i helgen…

Jag har faktiskt gjort lite egna filer, kuvert bland annat… men har inte testat dem ännu…de läggs upp så fort de är testade…och godkända *S*

Jag har också gjort lite Shapes som jag lagt in i Funtime, men fick rådet på forumet att även spara dem som wpc-filer (som backup)… så det ska jag fixa direkt, jag kommer att lägga upp en del som kan laddas ned under dagen…

I kväll blir det en tripp till Åtvidaberg…och titta på fotboll, live, yngsta sonen ska spela, så det blir nog inte så mycket pyssel efter det…

Ja, det var väl det…

Tjing !

This entry was posted in Varje Dag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *