Nu har det hänt lite…

Jag lovade ju i går att jag skulle visa det jag gjort i helgen…
Som jag skrev i fredags tror jag att det var, så hittade jag en sida där det fanns lite smått o gott. I alla fall bestämde jag mig för att göra den här väskan. Jag har ju förstås inte de papperen som hon använde…men så här blev den.


Jag har inte dekorerat den, eftersom jag inte vet vem eller om någon annan ska få den *S*
Den var faktiskt inte alls svår att göra.

Jag upptäckte att jag inte hade något bra ställe att ha mina digistamps, så jag gjorde en liten låda till dem…

Pappret är faktiskt inslagspapper, som jag klistrat på en befintlig låda jag hade. Jag använde Biltemas dubbelhäftande tejp, och det fungerade perfekt, även på så tunnt papper… Skar ut tagen, bården och bokstäverna med min Gazelle färgade och limmade fast…så nu har mina digisar fått ett nytt hem 🙂

Jag gjorde också färdigt resten av mina Penséer och lade i påsar.

Påsarna har jag köpt på tradera.

I går när jag skulle sätta mig och pyssla lite, kände jag att det började bli rörigt, och jag hade grejer överallt, inget system alls…så jag satte igång att städa och organisera…
Sprang ned i källaren och hämtade upp en anslagstavla som har stått där nere i ett antal år… satte upp den, plockade fram alla blommor och utskurna delar, plockade ned i påsarna.
Fixade lite anordningar på anslagstavlan…så här…

Som krokar till påsarna har jag böjt till en liten bit ståltråd.

På den översta raden har jag små påsar med ofärgat utskuret. Det röda ska bli tulpan, och är utskuret av rött papper.


På andra raden har jag större påsar, med både färdiga blommor och ofärgat utskuret, lite större delar, som bårder, och andra dekorationer.


Närbild på de större påsarna…


Och på nedersta raden har jag de mindre påsarna av färdiga blommor och dekorationer.

Så till pysselbordet…
Jag har använt en gammal Ivarhylla, som jag målat vit och  satt en fällbar arbetsskiva på (eller P har hjälpt mig med skivan).

Så här ser det ut på hyllan som sitter i samma höjd som arbetsskivan…färghyllan, där jag har alla färger, distresser, glitter, glimmermists. Jag har också verktygen i två glaskrukor jag inte använder länger…allt nära och bra. Den svarta lådan är en gammal besticklåda som tillhörde ett gammalt kök som funnits i huset…men som hade flyttats ned i källaren, dem målade jag svarta.


På hyllan ovanför, står det en besticklåda till där jag har, limstavar, tejp, extra aplicatorer till distresserna, snören, ståltråd, och annat… I glasburken mina band, till dem ska jag göra en annan anordning, men än så länge räcker glasburken fint.


På Hyllplan 3 har jag lådor med digistamp, mina Tombow står i en tom Vanishburk, tyckte färgen passade bra *S*. Tidskriftsamlare, pärmar med mallar mm.
Hyllplan 4 har jag reserverat till mina alster…och i lådan har jag juldekorationer…
På hyllan ovanför, har jag lite “skräp” sånt jag har tänkt att altra…men det är inget att visa…får väl se när det blir…


Den här sparade jag när jag flyttade mitt kontor, och inte behövde längre…nu har den kommit väl till pass för mina papper…

Ja, det var omorganisationen det…

Jag hade lite infärgade delar låg på arbetsbordet, så när jag var klar…tog jag mig i kragen och gjorde färdigt dem…

Mittenpärlan blev inte så bra på två av dem…det hade kommit luftbubblor i flaskan så spruttade ut lite för mycket…men det är väl sånt som händer *S*


De här hade jag färgat och knögglat ihop för flera dagar sedan så de var verkligen torra…
Distressade lite med rött och sedan Black Soot…limmade ihop delarna med min limpistol och satte dit en turkos pärla i mitten, Pearl Maker.

Och till sist färgade jag några kvistar med Forest Moss, jag hade på ett pappersark jag använt som underlägg tidigare, jag tror det syns ganska bra på fotot på pappersbyrån ovan. Jag tog en pensel med lite vatten på och doppade på pappret och färgade in kvistarna…

Ja, det var vad jag gjorde i går, känner mig väl ganska nöjd med det…

I kväll tänkte jag att jag skulle testa att göra Dahlia, och färglägga digistamps…får se hur det går…

Tjing !

This entry was posted in Varje Dag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *