Mera blommor…

Jag har tillbringat den senaste veckan, ja kvällarna med att fylla på blomförrådet…

Ja, det var det… många undrar nog varför jag sitter och pillar med det här, när det finns färdiga att köpa *S*
Jo, jag tycker att det är kul att finurla ut hur delarna bör se ut om man vill att blomman ska se ut på ett speciellt sätt, komma på olika kombinationer av samma delar… ibland funkar det som jag tror, ibland inte…

Tjing !

This entry was posted in Varje Dag. Bookmark the permalink.

6 Responses to Mera blommor…

 1. Cornelia says:

  Jag är såååå imponerad av dina blommor! De är fantastiskt fina och jag förstår precis varför du tycker det är kul att sitta och pilla med dem! (Fast själv skulle jag aldrig orka hålla på, tror jag… *S*).

  Helt underbara är de!

 2. Åh, HIMMEL vad mycket fina blommor du har gjort!! Helt fantastiskt vilket jobb du lagt ner! 😀

 3. Annelie says:

  I vanlig ordning så gör du underbara blommor!!!

 4. Zora says:

  Ooo underbara! finns det ngn turtoal på vilka punchar/dies du använt? Här tjänar du många kronor som du klan köpa annat för ju` :O)

  • Ywonne says:

   åhhh, jag har en Gazelle… skär ut filerna själv… så jag har inte ens några punchar… jo jag har två hjälppunchar McGills Starburst och Multi Daisy… som jag använder till lite lulllull och i mitten *S*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *