Utmaning – You Do – Rosa –

Just det… rosa månaden… Jag har faktiskt ett förhållande till bröstcancer, min moster och min svärmor,  (som jag aldrig hann träffa) och fler därtill har dött i cancer, efter att ha blivit friskförklarade ? efter bröstcancer …något år senare dök den upp på nåt annat ställe.
Själv har jag gått igenom mammografi, ultraljud och sedan biopsi…men det visade sig att det inte var cancer… så visst har jag ett “förhållande” till cancer.
Och varför skriver jag om det här… jo, You Do har en utmaning som går i rosa färgens tecken. Kände att jag skulle göra ett litet rosa bidrag dit. Men jag gjorde inte något ledsamt, sorgligt eller argt kort, utan gjorde en glad överraskning till mitt bonusbarnbarn som bor i Stockholm. Min äldsta son är hemma i helgen och ska ut på “brorsafest” med sina 4 bröder… Med sig får han detta kort, som samtidigt får bli bidraget till You Do’s Rosa utmaning.


Digistampen är ritad av Linnie och nedladdad  från Whoopsie Daisy
Färglagd med Tombows.
Mönsterpapper ” Love letters” av Mindy Terrosawa.
CS är vanligt färgad kartong 200g A4
Hjärtan utskurna med Gazellen, och infärgade med en blanding av färger… akryl, iridescent, vatten och kanske lite distress *S*


Det här fotot blev inte så där jättebra…men jag upptäckte det för sent, kortet ligger i en väska i Linköping…medan sonen är ute och partar…
Själva presenten är små glasfigurer som mitt barnbarn samlar på, vi har nog köpt ett par stycken varje gång hon varit här…men det här är de sista, eftersom farbrorn som gjort dem, har nu slutat…Suck…
Det fanns några änglar och tomtar kvar, men de var inte framtagna, så de får komma i julkalendern.


En närbild på djuren…

Jag såg originalidén till det här kortet hos Stephi, som i sin tur hade fått inspiration hos Cornelia… visst är det spännande vilka vägar en idé kan ta *S* Ja, det var allt för i dag.
Nu ska jag börja fnula på födelsedagskort gånger 3, ett till en 30-åring ett till en 72-åring och ett till en 74-åring…hm…och sedan är det de två adventskalendrarna…ja, det är väl bäst att sätta igång …

Tjing

This entry was posted in Utmaningar. Bookmark the permalink.

3 Responses to Utmaning – You Do – Rosa –

 1. stephi says:

  men det blev ju sååå fint. Å så gulligt med glasdjuren.
  Jag har mailat dig men vet ej om du fick det.
  Jag kan inte heller komma in.

 2. Cornelia says:

  Vilka söta små djur! Fin present och kort i ett och samma!

  Folk i 70-årsåldern är det tydligen gott om runt omkring både dej och mej. Och så har jag en syrra som fyller 38 strax och hon bör väl få ett kort, eller hur?

  Kan bara hålla med dej, dags att sätta igång, minsann!

 3. pojjo says:

  Underbart rosa kort du gjort 😀 Tack för du är med i Youdo´s utmaning 😀
  Kram Dt- Johanna “pojjo”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *