Utmaning – Creativica –

Och jag har inte gjort ett kort *S*

Jag har gjort en presentask (mjölkkartong), hittade en beskrivning hos Lotta, tack för att du delar med dig.
Vi var ju ute i skogen och plockade svamp igår, och då kom jag på att jag ville göra en presentask, där man kan stoppa torkade Trattkantareller, att ta med när man går bort, eller ge bort i present/julklapp osv …vi har nämligen ganska mycket “Trattisar” kvar sedan förra året *S*. Resultatet blev den här, som jag också ska anmäla till Creativicas oktoberutmaning


Mönsterpappret ärTintZ “Rust – Tea Stain. Dekorationen har jag gjort själv. Blomman : mitten, en liten ring av små pärlor uppträdda på en nylontråd och ihopknuten, den limmade jag fast på en liten circel av cardstock, limmade fast ens sådan där plastpärla, upponer, och på den en halvpärla (guld), kronblad, utskuret akvarellpapper (Gazzelle) färglagd med egen blandad färg (kommer inte ihåg hur *S*), distressad med “Dried Marigold”, “Spiced Marmelade” och sist “Aged Mahogany”. Den lilla textremsan, har jag skrivit ut i word.


Här är blomman i närbild, man ser den lilla ringen ganska tydligt.
grenen är distressad i samma färger som blomman, plus “Forest Moss”.


I organzabandet, som jag stängt asken med, har jag satt fast en tag.
Blomman på tagen är också gjord av mig.
Mitten är lika dan som på den förra blomman, kronbladen är delar som har blivit över när jag skurit ut annat. De är färglagda i samma färg som den andra och sedan embossade med transparant pulver. Fastlimmade på baksidan av pappret med limpistol.


Ja, de här båda sidorna är ju inte mycket att skriva om, enkla utan krusiduller…
Det var himla svårt att fota, och få färgerna bra, de är inte helt rätt, men jag kommer inte närmare än så här…

Tjing

 

This entry was posted in Altrat, Utmaningar. Bookmark the permalink.

One Response to Utmaning – Creativica –

  1. Pingback: Vinnare i vår oktobertävling……. « Creativicas Blogg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *