60-årskort

Tänk vad fort det kan gå att göra ett kort, och ibland tar det evigheter att bara komma igång… jag kom in i ett jättebra flow… jag började i går och blev klar i går *S*


Mönsterpappret är från Panduro, jag köpte ju ett helt gäng på rean…
Den virkade lilla duken hittade jag på ett loppis i lördags, ja ett helt gäng faktiskt, 5 kr styck, jag sprayade den med iridescent blandat med vatten…så den glittrar lite. Blommorna är min egen design, vill du testa finns det en skärfil HÄR, det är den med 4 olika storlekar, jag har inte namngett den *S* Siffrorna har jag också skurit ut med Gasellen, ja och sedan är det bara helt vanliga kartongblad, distressade med bronze.


Närbild på blommorna, i mitten en liten halvpärla. Tycker att de här blommorna känns lite maskulina, så de passar bra på ett kort till en herre i 60- årsåldern :O)


Jag köpte ju 4 m dekorväv från Panduro, så det fick bli en liten dekoration också.


Insidan ganska ren, men lite återkom från framsidan.


Texten utskriven från datorn…

Så… det var min helg

Tjing

 

This entry was posted in Varje Dag. Bookmark the permalink.

6 Responses to 60-årskort

 1. Cornelia says:

  Härliga färger på pappret, som du använt på ett snyggt sätt! Gillar de stora siffrorna på framsidan!

 2. Majsan says:

  Superfint kort, snyggt med den virkade duken 🙂 och insidan blev ju kanoners 🙂

  Kram Majsan

 3. Päivi says:

  Vad kul att vara i en flow!! 🙂 Kanonfint kort!

 4. Iffa says:

  Fin färgsättning på kortet. Jag håller med dig, blommorna funkar bra på ett killkort!! Stort tack för din fina kommentar inne hos mig!!
  Kram Iffa

 5. Sofia/Jozie says:

  Åh, vad snyggt kort!! Jag gillar verkligen att man även dekorerar resten av kortet – inte bara framsidan! Det blir så snyggt och välarbetat då! Både blommor och färger passar superbra till en herre tycker jag, så han blir/blev säkert nöjd och glad tror jag! Tack för titten inne hos mig, och dina snälla ord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *