Utmaning – Scrapidoo – Februariskissen-

Så blev jag klar med den andra utmaingen jag höll på med samtidigt :O)


Så här blev det när det var klart, skissen hittar du HÄR


Jag höll ju på med hängmappar, som jag gjorde av tapetväv, tänkte att det kan man ju göra nåt av… så jag färgade in med lite Acrylfärg, Iridescent och vatten.


Åh, så här blev “pappret” …


En liten droppe, som mall använde jag två av chipboarden jag beställde från Panduro :O)
Pearlmaker, och texten har jag skrivit för hand.


Mina blommor, Körsbärsblommor. Om du vill göra dem finns det en skärfil (WCP och PNG) HÄR. En zippad fil, png är till de som har andra skärmaskiner än Gazellen och  inte kan ta in WPC direkt. Jag har inte någon riktig tutorial, men kolla HÄR så tror jag att det löser sig…den är lätt som en plätt… Bladen är från Penny Duncan, länk finns till höger….


En fjäril, jag fick i en blogcandy  :O) två delar, en lila och en rosa :O)


Insidan, kanska enkel, eftersom kortet troligtvis kommer att skickas …

Så, nu ska den bara “lämnas in”…

Tjingeling

 

This entry was posted in Utmaningar. Bookmark the permalink.

5 Responses to Utmaning – Scrapidoo – Februariskissen-

 1. Majsan says:

  ÅÅH vilket härlig kort du gjort, man blir så glad av den :), och blommorna är ju bara så vackra, superfint!!

  Kramen Majsan

 2. Märtis says:

  Vilket läckert morsdagskort! Jätte fin tolkning av skissen. Kul att du vill vara med i vår tävling 🙂
  /Märtis

 3. Tack för din kommentar i min blogg! Blir alltid så glad för kommentarer så man kan kika tillbaks på avsändarens blogg och se lite vilka det är som läser hos mig!
  Jättefint kort, jag satt igår jag också och tittade på den skissen och funderade mycket över rutorna..men vilket roligt och snyggt sätt du löste det på 🙂 Mappvagnen du gjort var ju bara för smart! Det är något jag är hemskt dålig på..vara kreativ när det gäller att komma på förvaring till mina scrapsaker, och just papper är ju något som man verkligen vill ha översikt över!
  Ha en bra dag nu, och scrappa lugnt! 🙂 / Millan

 4. Så jättefint! Kul med lite annorlunda kort!

 5. Marit says:

  Vilket häftigt kort du gjort, så snyggt med lila och rosa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *