Pysselhelg :O)

Den här helgen har vi inte haft något inbokat…
Jag sa till Peter, “ringer det någon och vill komma säger vi NEJ” *S*

Så jag har tillbringat helgen, mest i mitt hobbyrum, eller i mina två hobbyrum (tvättstugan).
Ett julkort har jag gjort


Det röda pappret har jag skrivit ut, hittat hos Lopsided Creative, tyvärr är sidan nedlagd nu. Det gröna är ett av de första pappren jag har köpt, och det är köpt hos Designat i Linköping. Digistampen, som jag färglagt med mina Tombows, och lite iridescent kommer från Beccy. “Vimplarna” har jag klippt ut från ett papper, jag ropat in på Tradera.

 
Poinsettan i hörnet, som jag gjort själv, från scratch. Och när jag nu skulle göra en, gjorde jag ett helt gäng. Delarna har jag hämtat hos Penny Duncan.
Jag gör dem betydligt mindre än Penny.  Pappret  jag alltid använder till blommor är ett akvarellpapper, 200 g,  ganska fin gräng. Blomdelarna är färglagda med Akrylfärg “Crimson Red” blandat med lite Akryl metallic “Koppar”. Kanterna distressade med
“Aged Mahogny”, torrembossade, eller vad det heter *S*, formade och ihoplimmade med limpistol. Pistillerna har jag tagit från några gamla “låtsasblommor”. Bladen är färgade med en akrylfärgblandning av grönt och ockra, åsså ett par droppar av Forest Moss.
Kanterna är distressade med Forest Moss och Brilliance “Coffee Bean”, tror jag den heter :O)


Insidan. Jag hade nästan glömt bort att jag faktiskt hade “investerat” i lite God Jul-stämplar *S*…


Lite närmare titt på insidan. Circeln bakom digisen är lite tjockare (160 g ) vitt kopieringspapper jag färglagt med akrylfärg.


Naturligtvis blev det färg över, och då passar jag som vanligt på att färga lite redan utskurna delar…

Sedan har jag lekt med Gazellen, och programvaran som hör till…ritat och fixat, och skurit ut…
 
Border och Ramar, som jag sedan skar ut i flera olika färger, rött, vitt och beige.


Lite mer ramar, och “chipboards”, också de i lite olika färger…


Lite olika scalloped “chipboard”, i olika storlekar och färger…
Bra att ha nu när man ska fixa alla julkort.


Det utskurna i plastpåsar, upphängda på den nya håltavlan,
Peter fixade i lördags.


Åsså färglade jag en egen digistamp…

Nytt julkort är påbörjat…fortsättning följer…

Tjing !

Och nu verkar det som om kommentars – spammarna har lugnat ned sig lite, så jag har tagit bort moderationen på kommentarer…så det är bara att kommentera på, jag blir så glad då :O)

This entry was posted in Blommor, Julkort, Varje Dag. Bookmark the permalink.

One Response to Pysselhelg :O)

  1. Så fint och stämningsfullt julkort =)

    Kram
    Malin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *