Ensam hemma…

… var jag ju igår…och kunde “leka” och fixa lite :O)

Jag kände faktiskt för att färglägga lite digistamps med mina Tombow…jag tog kort, men… de ligger kvar i datorn hemma…fixar dem i kväll…jag färglade 2 st.

Men jag ville ju testa nya papperen också.
Jag började med att göra iordning en fil för A4 i mitt program till Gazellen…skulle ju testa om det gick bra att göra blommor …när det var klart satte jag igång och skära ut… jag missade lite i inställningarna…hade inte tillräckligt med tryck för att skära igenom…testade lite fram och tillbaka, jag har aldrig skurit ut 225 g papper tidigare…men jag fick i alla fall ut så jag kunde testa en blomma…nästa gång vet jag vilket tryck jag ska ha på Gazellen *S*
Ursäkta kvalitén på bilderna, men jag glömde kameran på jobbet, så jag fick använda mobilen…och det hade jag aldrig gjort tidigare (ny mobil).


utskurna delar i blått papper, och kanterna är infärgade med Versa Color “baby blue”


Funkade bra att göra rosor i alla fall…bilden är lite dålig…men jag gör ju fler blommor, så det kommer bättre…

Jag gjorde också iordning förvaring till mina stämpeldynor…


Fick syn på en liten byrå…som vi inte använder till nåt…
ställde den under anslagstavlan…

passade precis :O)
Tömde den på allt skräp som var i…elektronikprylar *S*


I översta lådan har jag Distresser, och andra stora dynor.
Det som syns längst in i lådan, är mina egna dynor jag gjort av babylappar, gladpack och refiller…funkar alldeles utmärkt.


I mellanlådan har jag de små stämpeldynorna…


Jag har färgat i små lappar och tejpan in i en plastmapp, satt en liten tejpbit på baksidan svampar jag klippt till av ett skyddsmaterial jag hittade på jobbet, funkar bra som infärgningsverktyg…svampen sitter sedan vid den infärgade papperslappen, och dynan bakom…lätt att se vilken färg man vill ha :O) Simpelt, men funktionsdugligt.

Nedersta lådan tog jag inget kort på, där ligger tillbehören…

I kväll ska jag sortera lite restpapper, så jag får in mina nya papper i pappersbyrån


Den är för A4, så det passar så bra :O)
Måste komma på nåt bra till spill/rest-pappren också…
Man får ta lite i taget…allt eftersom…

Tjing !

 

This entry was posted in Varje Dag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *