Från Stockholm City Scrap

Ja… så fick jag ändan ur… och tog lite bilder på det jag fick från Stockholms City scrap, ett par saker var slut, men jag är nöjd med det jag fick :O)


Nya färger, den gula använde jag till mina senaste rosor.


Ett gäng med band…alltid bra att ha…


Jag hade inga brads, så jag passade på att köpa lite blandade färger… Äggen fick jag på köpet…

 


Jag har en pärm med laminat, som jag sätter in mina clearstamps :O)
Visar den när jag altrat fram – och baksida…
Nu har jag en hel del stämplar, med dem jag fick från Prickiform…*S*

I dag kommer nog mina 400 st 3D-kuddar jag ropade in på tradera för 13 kr inkl. frakt, jag fick några kuddar när jag var på scrapträffen, och upptäckte att de var himla bra att ha…tur att man kommer iväg på träffar så att man upptäcker vad man behöver *fniss*

Jag började med ett nytt kortprojekt också… det ser ut så här just nu.
En beställning till en 50-åring… jag sprayade med glitter på utsidan av kortet i morse innan jag tog fotot, därför ser det lite blött ut… jag ska lämna in det till Sv. Scrapbookings Junitävling, så får vi se hur det går…

I kväll ska vi iväg och fira 31-åringen, så det blir nog inget scrappande i dag…

Tjing

This entry was posted in Varje Dag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *