Scraphimlen

Mitt äldsta bonusbarn fyller år, så då passade jag på att vara med i Scraphimlens tävling med kortet.


Det är till en kille, som fyller 31 år…och det här är hans stil…
Jag har använt vanligt cardstock, och sedan gjort ett eget “mönsterpapper”.
Mönsterpappret gjorde jag av vanligt vitt kopieringspapper 160 g, svampat först med Tim Holtz Tea Dye blandat med vatten och Iridescent, när det torkat blandade jag i lite Hot Soot, och svampade det med presentpapper, körde på med kantskraparen.
Jag har använt digistamp från Jedi . Skrapade kanterna och dem färgade jag också in med Tim Holtz Tea Dye blandat med vatten och Iridescent och sist körde jag kanterna,  med Tea Dye. Satte dit ett par små brads, halvpärlor, knöt ett band i “spännet” jag skurit ut med min Gazelle, och färgat in med Hot Soot blandat med lite Tea Dye och Iridescent, ja det är de färgerna jag har använt på hela kortet.


Jag satte fast ett papperband, gjort av samma cardstock jag använt som bas, och samma mönsterpapper…två halvpärlor som dekoration, att trä i presentkortet i.


Presentkortet är en tag, jag skurit ut med Gazellen. Jag har också skrivit ut texten på vanligt kopieringspapper, 160 gr och färgat in på samma sätt som allt annat *S*


Och här sitter tagen på plats. Högersidan är också egna texter jag skrivit ut och färgat in.
Lite halvpärlor och kortet är klart.

Tjing

 

This entry was posted in Utmaningar. Bookmark the permalink.

One Response to Scraphimlen

  1. stephi says:

    roligt i hopsatt:-)
    Kul med lite olika texter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *