Måndag…

I lördags var jag på scrapträff, Scrapbutikens träff i Skeda… det är min första “stora” träff, och det var så himla kul…
Lite synd var det att det slumpade sig att jag samtidigt hade främmande, så jag stannade inte hela dagen, och deltog därför inte heller i utmaningarna.
Det var så kul att träffa olika “typer” av scrappare, att gå och titta på vad andra gjorde…att springa i butikerna…att handla sån’t man funderat på. Ja, jag tyckte det var sååå kul.
Flera olika demonstrationer hade de också, och det är nyttigt för en nybörjare som jag…
Men…jag glömde kameran…klantigt eller klantigt…men jag vet att Scrapbutiken kommer att lägga upp kort i sin blog, när de är sammanställda…så hoppa gärna in där och kika.
Förra veckan fick jag faktist en beställning…på ett bröllopskort, som jag bestämde mig för att göra på träffen. Jag gjorde den inte helt klar, eftersom det dök upp lite frågetecken.
Men jag kom så här långt i alla fall :


Jag skar ut text och lite olika siluetter med min Gazelle, det gjorde jag innan träffen och tog med mig.


I en plastmapp…


Jag valde till slut den här siluetten, och ovanför den en paper rosette, som jag dekorerat med pearlmaker och en halvpärla. Svarta blad hade jag skurit ut vid ett tidigare tillfälle…


Blomdekorationen, banden köpte jag faktiskt på träffen, lite tur…


jag hade nämligen glömt mina band hemma :O( Skaftet som sticker ut ska jag nypa bort…jag glömde avbitartången också…men det var jag inte ensam om att göra *S* Pärlspröten köpte jag också på träffen, hittade dem hos Bildmålarna…passade perfekt… tycker i alla fall jag. Blommorna har jag förstås gjort själv från scratch.


Ja, så här långt kom jag…sedan började jag fundera på om jag hade rätt datum, om jag skulle göra presentkortet som ska följa osv…och jag fick inte tag i tjejen som hade beställt, så det var bara att lägga ned, men då var klockan i alla fall så pass mycket så det var dags att åka hemåt och ta hand om gästerna.

Jag flyttade ju till nytt pysselrum hemma, av naturliga skäl, packade jag inte upp allt innan träffen, så det gjorde jag när jag kom hem …
Så här ser mit nya pysselrum ut nu :

De här hyllorna och två gavlar har jag inte målat ännu, det tänkte jag göra lite senare, stå ute och måla…det är skönt.


Här är den gamla lilla arbetsplatsen, med fällbar skiva,  jag har valt att ha den kvar, för mitt äldsta barnbarn, har blivit så intresserad av vad jag håller på med, så där kan hon sitta när hon är hos oss, eller om jag får besök av någon annan scrappare :O)


Nästa del som skall ut och målas senare. Jag har också köpt lite nya lådor (Ö o B) att fylla med scrapgrejer, just nu har jag 11 st mönstersaxar, och 3 st mönstermaskiner i ett par av dem.  Köpta från Svanströmsgruppens förskoleutbud. Tänkte att det är något för barnbarnet att “leka” med.

Bilderna är från deras katalog.


Datorn är på plats…ska bara fixa lite med sladdarna *S*


En del av arbetsbordet och hyllan som står på bordet, som är färdigmålade och prylar på plats…de kommer säkert att bli omflyttade men just nu ser det ut så här.


Den här skärmaskinen köpte jag på träffen i Scrapbutiken, plus ett bigblad.


Även den här embossingfönen fick följa med hem…de ligger nu, nära till hands på arbetsbänkhyllan…I kväll ska jag nog testa lite *S*


De här burkarna har jag också köpt ifrån Svanströms, 10 st för 70kr  + moms.
Perfekta att förvara överbliven färg, jag målar ju alla blommor själv så det blir rätt mycket färg i olika nyanser över.


Här syns nästan hela arbetsbordet.


Här har jag mina vatten- och acrylfärger och Distresser… Refillerna står i en ägghållare till kylskåpet *S*


I tisdags kom mina Paper Blossom Tools (McGill) hem…som jag väntat på att de skulle komma från leverantören…beställd från Nettans Scrapbooking4you, sedan visade det sig att Bildmålarna hade verktygen till försäljning på scrapträffen.


Åsså min tavla med både färdiga blommor och blomdelar är uppsatt.

Ja, det var väl det som var nytt under solen…jag återkommer till Bröllopskortet när det är färdigt…

Tjing

This entry was posted in Varje Dag. Bookmark the permalink.

2 Responses to Måndag…

 1. Hej Ywonne!
  Det var ett fint kort du gjorde på scrapträffen, jag tog mig alldeles för lite tid att gå runt och titta vad alla andra gjorde, lite dumt så här i efterhand, men jag fick ju se det nu! 🙂
  Och vilken fin scraphörna du har, jag är precis som du ganska ny inom scrapbooking och jag har mitt tillhåll i köket fortfarande, måste nog ändra på det snart! 🙂
  Jättekul är det i alla fall att se hur alla andra har det, skoj att du delar med dig! Fina maskiner du handlade också!
  Må så gott!

 2. Kattiz says:

  Å vad roligt det var att läsa vad alla skrivit om träffen, kul att vi verkar vara av samma uppfattning 🙂
  Det var jätteroligt 🙂 Roligt att du även skriver om det i bloggen 🙂
  Och vilket fint pysselrum du fått till.
  Du har två priser att hämta hos mig också 😉
  På söndag har jag tänkt ha en träff på cloetta om du kan, vill och har lust. Annars blir nästa i juni.
  Kram Kattiz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *