Svårt…

… med titeln tycker jag 🙂 Ja, ja…

Jag har ju gjort lite rosa blommor, eftersom det blev så mycket färg över…här är ett smakprov

 


Tänkte jag skulle visa hur stora, eller små blommorna är…lite olika storlekar…


De här är under utveckling…vet inte riktigt just nu hur de blir
när de blir färdiga…kanske jag bara använder dem som stjärnor…
tröttnade lite på det rosa, så jag distressade lite med Dried Marigold.

Åsså Pionerna…

Hittade en YouTube-beskrivning. Man skulle egentligen använda McGill punchar till den…
men eftersom jag inte har det, så fick jag rita själv och skära ut i Gazellen…det gick ganska bra, men jag fick inte storlekarna riktigt rätt, till mittenboll använde jag först folie, men det syntes lite, så sedan knölade jag ihop lite sån’t där papper som man använder runt ömtåliga saker, hade i lite lim, färg och formade till bollar…de blev också lite för stora…men men, övning ger färdighet…. Jag hade förstås inte McGill-verktygen heller, men med lite fantasi, löser det sig också *S* En närbild…

De ska jag nog använda till påskutmaningen hos Kristinas Scrapbooking, som jag tänkte börja med i kväll…efter fotbollsmatchen, yngsta sonen spelar, och det måste man ju se först 🙂

Tack så mycket för era kommentarer, det är såååå kul att se att någon är och hälsar på i alla fall *fniss*…

Tjing !

This entry was posted in Varje Dag. Bookmark the permalink.

One Response to Svårt…

  1. Annica H says:

    Åh så fina blommor! Det var länge sedan jag gjorde blommor inser jag! Nu blev jag jättesugen att sätta igång igen! 🙂
    //Annica H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *