Leverans

Tror jag fått den snabbaste leveransen någonsin…
I går beställde jag från Prickiform…i dag låg det hemma och väntade.
Jag var ute i grevens tid…sista dagen i går att beställa, sorgligt nog slår Prickiform igen…
Men jag fick så mycket för pengarna att jag storknade nästan, handlade man för 300 kr fick man med en hel del på köpet…passade mig precis, eftersom jag inte har så mycket grejer…och framför allt inga stämplar…

Så i kväll har jag fixat lite med det jag köpte…monterat gummistämplar på träklossar…jag använde träbitar från spelet “vältande torn”, som vi inte använt på 100 år *S* och vanliga byggklossar till de som inte fick plats…
Jag vet att det är bättre att använda EZ-foam…med tanke på förvaring… men jag kollade inte upp det förrän jag var klar.
Så kan det gå… men det här hade jag i paketet i alla fall…


de här fick inte plats på klossarna, så de ska jag nog använda EZ-foam till…


Jag hade lite clearstamps, jag köpt av Kattiz på träffen i Skeda, och en jag köpt på Tradera…men inga acrylblock…så det passade jag på att köpa, eftersom det var halva priset :O)


Lite stämpeldynor och halvpärlor…alltid bra att ha :O)


Och titta här…blommor, de fick jag med på köpet…kommer nog inte att använda dem…gör ju egna blommor (lite princip)…så de kommer jag nog att spara och kanske ta med till någon träff och sälja eller byta :O)
Jag fick också ett par dubletter av två stämplar, så dem gör jag nog samma sak med…
Nu väntar jag bara på försändelsen från Stockholm City Scrap…kommer nog på fredag…hoppas jag.

Ja det blev inte någon början på studentkortet i dag…men i morgon kväll…

Jag är sååååå glad för alla kommentarer som kommit in…tack alla snälla !

Tjing

This entry was posted in Varje Dag. Bookmark the permalink.

One Response to Leverans

 1. Tesa says:

  Många härliga stämplar från Prickiform ser jag:)
  Det är såååå tråkigt att de slår igen:(

  Underbara blommor du skapar!
  Ha det gott!!
  Kram Tesa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *